Organisatie

Dijkxhoorn bouw is een middelgroot aannemingsbedrijf en interieurbouwer dat is gevestigd in Den Haag aan de Zinkwerf 49.

Het bedrijf bestaat alweer ruim 65 jaar en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdig bouwbedrijf met een evenzo veelzijdig personeelsbestand dat een schat aan ervaring op bouwkundig gebied in zich heeft.

Wij beschikken over vakmensen en technici in een breed spectrum, zo hebben wij binnen Dijkxhoorn bouw bijvoorbeeld een eigen loodgietersafdeling, waarmee deze discipline volledig geïntegreerd kan meelopen in de planning en activiteiten van een bouwproces.

Wij zijn trots op ons team waaronder een aanzienlijk aantal leermeesters aanwezig is om de reeds vergaarde kennis te kunnen overbrengen en delen met de enthousiaste jonge medewerkers. Deze leermeesters worden regelmatig bijgeschoold om zich zowel didactisch als vaktechnisch te blijven ontwikkelen.

Scholing en het delen van kennis en ervaring maken deel uit van onze visie, welke is gericht op het streven naar een voor de opdrachtgever zo comfortabel mogelijk bouwproces met ruimte voor overleg, inbreng en respect.

Dijkxhoorn bouw heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig bouwbedrijf. Daarbij beschikt Dijkxhoorn bouw over een compleet eigen meubelwerkplaats waar onder andere balies, kasten, keukens en pantry’s worden vervaardigd. Door al deze eigen disciplines kan het team volledig geïntegreerd meelopen in de planning van het bouwproces.

Tevens beschikt Dijkxhoorn bouw over een complete eigen meubelwerkplaats waar onder andere balies, kasten, keukens, pantry’s en overig meubelwerk voor eigen productie en externe opdrachtgevers vervaardigd worden.

De veelzijdigheid en flexibiliteit van ons bedrijf wordt mede geïllustreerd door de lijst van opdrachtgevers waarvoor wij op regelmatige basis werken.

  • Diverse medische centra, waaronder: HagaZiekenhuis van Den Haag locatie: Leyweg, het Haaglanden Medisch Centrum (locatie: Antoniushove, Westeinde en Bronovo), Reinier de Graaf groep met vestigingen in Delft, Voorburg, Ypenburg en Naaldwijk, Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, het Groene Hart Ziekenhuis, het Amstelland Ziekenhuis, het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, het IJsselland Ziekenhuis en een aantal particuliere zorginstellingen, waaronder Medinova.
  • Rijksvastgoedbedrijf waaronder: Diverse ministeries, overheidsgebouwen en rijksmonumenten.
  • Tweede Kamer Der Staten Generaal
  • Gemeente Den Haag
  • Ouderenzorginstellingen: waaronder: Florence, Saffier, Extra, etc.
  • Overige zorginstellingen: waaronder: Middin, PsyQ, Parnassia, Delta Psychiatrisch Centrum etc.
  • Diverse onderwijsinstellingen: de Haagse Hogeschool, de Duitse School, The International School, de Europese School etc.
  • Projectontwikkelaars en beleggers.
  • Particuliere opdrachtgevers

Wij hopen met deze beknopte introductie een beeld te hebben gegeven van Dijkxhoorn bouw.