Organisatie

Dijkxhoorn bouw is een middelgroot aannemingsbedrijf en interieurbouwer dat is gevestigd in Den Haag aan de Zinkwerf 49.

Het bedrijf bestaat in 2017 alweer 60 jaar en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een veelzijdig bouwbedrijf met een evenzo veelzijdig personeelsbestand dat een schat aan ervaring op bouwkundig gebied in zich heeft.

Wij beschikken over vakmensen en technici in een breed spectrum, zo hebben wij binnen Dijkxhoorn bouw bijvoorbeeld een eigen loodgietersafdeling, zodat deze discipline volledig geïntegreerd kan meelopen in de planning en activiteiten van het bouwproces.

Wij zijn er trots op dat er binnen onze gelederen een aanzienlijk aantal leermeesters aanwezig is om de reeds vergaarde kennis te kunnen overbrengen en delen met de enthousiaste jonge medewerkers. Deze leermeesters worden regelmatig bijgeschoold om zich zowel didactisch als vaktechnisch nog verder te bekwamen. Scholing en het delen van kennis en ervaring maken deel uit van onze visie, welke is gericht op het streven naar een voor de opdrachtgever zo comfortabel mogelijk bouwproces met ruimte voor overleg, inbreng en respect.

Dijkxhoorn bouw maakt deel uit van de Dijkxhoorn groep en binnen deze groep kunnen wij ook beschikken over een eigen timmerfabriek met een volledig geautomatiseerde productielijn alsmede een machinale houtbewerking voor het fabriceren van kozijnen, ramen, deuren en unica.

Tevens beschikt Dijkxhoorn bouw over een complete eigen meubelwerkplaats waar onder andere balies, kasten, keukens, pantry’s en overig meubelwerk voor eigen productie en externe opdrachtgevers vervaardigd worden.

De veelzijdigheid en flexibiliteit van ons bedrijf wordt mede geïllustreerd door de lijst van opdrachtgevers waarvoor wij op regelmatige basis werken.

  • Diverse medische centra, waaronder: HagaZiekenhuis van Den Haag (locatie: Leyweg en Sportlaan), het Haaglanden Medisch Centrum (locatie: Antoniushove, Westeinde en Bronovo), Reinier de Graaf groep met vestigingen in Delft, Voorburg, Ypenburg en Naaldwijk, Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, het Groene Hart Ziekenhuis, het Amstelland Ziekenhuis, het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, het IJsselland Ziekenhuis en een aantal particuliere zorginstellingen, waaronder Medinova.
  • Rijksvastgoedbedrijf waaronder: Diverse ministeries, overheidsgebouwen en rijksmonumenten.
  • Tweede Kamer Der Staten Generaal
  • Gemeente Den Haag
  • Ouderenzorginstellingen: waaronder: Florence, Saffier, Extra, etc.
  • Overige zorginstellingen: waaronder: Middin, PsyQ, Parnassia, Delta Psychiatrisch Centrum etc.
  • Diverse onderwijsinstellingen: de Haagse Hogeschool, de Duitse School, The International School, de Europese School etc.
  • Projectontwikkelaars en beleggers.
  • Particuliere opdrachtgevers

Wij hopen met deze beknopte introductie een beeld te hebben gegeven van Dijkxhoorn bouw.