ONZE WERKNEMERS

Werken voor Dijkxhoorn bouwgroep betekent werken voor een betrokken bedrijf. Betrokkenheid bij je werk, je collega’s en bij het gezicht achter jou als werknemer. Je kunt rekenen op de steun van collega’s. Samen ga je voor een kwalitatief hoog eindresultaat. Altijd met oog voor jouw wensen en kwaliteiten en de ruimte om jou als werknemer binnen Dijkxhoorn bouwgroep te laten groeien.

ONZE KLANTEN

Onze klanten bevinden zich in de zorg, de zakelijke markt (werken) en onder particulieren (wonen). Binnen ons bestand bevinden zich veel langdurige klantrelaties. Zo zijn wij bijvoorbeeld al jarenlang partner van diverse zorginstellingen, onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, klanten in de zakelijke markt en projectontwikkelaars en beleggers.

ONZE EINDGEBRUIKERS

Onze werknemers zijn te gast op onze (ver)bouw locaties. Dat uit zich in goed overleg met de opdrachtgever en de contactpersoon en een sociale houding richting de eindgebruiker tijdens en na de werkzaamheden.

ELKAAR

Dijkxhoorn bouwgroep is van oudsher een familiebedrijf en dat merk je nog steeds. Collega’s helpen elkaar en ook als er privé wat speelt, dan weet men elkaar te vinden. De werksfeer is prettig en men gunt elkaar de ruimte. Dat houdt in dat we elkaar respecteren, onze ideeën delen en elkaar de ruimte gunnen om te presteren en te bloeien. We doen het met elkaar. Al jaren. Maar ook nieuwe collega’s en leerlingen worden meteen opgenomen in het team en gehoord. Iedereen mag zijn of haar inbreng tonen en dat zorgt voor betere prestaties. Zowel bij de personen zelf als in het eindresultaat voor de klant. Dijkxhoorn bouwgroep staat dus niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor de manier hoe we met elkaar omgaan.

DE TOEKOMST

Bij Dijkxhoorn bouwgroep maken we ruimte voor de toekomst. Een toekomst waarin we snelle ontwikkelingen zien met betrekking tot digitalisering en automatisering. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt en de jonge instromers moeten we hier snel op in spelen. Dit doen we intern onder andere door het inzetten van nieuwe machines en het implementeren van nieuwe software programma’s en extern door mee te denken met onze klanten en leveranciers. Waar in de keten kan digitalisering of automatisering plaatsvinden en hoe kan Dijkxhoorn bouwgroep daarin ondersteunen?