WIJ MAKEN RUIMTE VOOR

ONZE WERKNEMERS

Werken voor Dijkxhoorn bouwgroep  betekent werken voor een betrokken bedrijf. Betrokkenheid bij je werk, je collega’s en bij het gezicht achter jou als werknemer. Je kunt rekenen op de steun van collega’s. Samen ga je voor een kwalitatief hoog eindresultaat. Altijd met oog voor jouw wensen en kwaliteiten en de ruimte om jou als werknemer binnen Dijkxhoorn bouwgroep te laten groeien.

WIJ MAKEN RUIMTE VOOR

ONZE WERKNEMERS

Werken voor Dijkxhoorn bouwgroep betekent werken voor een betrokken bedrijf. Betrokkenheid bij je werk, je collega’s en bij het gezicht achter jou als werknemer. Je kunt rekenen op de steun van collega’s. Samen ga je voor een kwalitatief hoog eindresultaat. Altijd met oog voor jouw wensen en kwaliteiten en de ruimte om jou als werknemer binnen Dijkxhoorn bouwgroep te laten groeien.

“De betrokkenheid bij het bedrijf is groot. Ik vind het leuk dat ik iets voortzet vanuit de familie. Het is ‘mijn’ bedrijf. Het heeft een plek in mijn hart en daar sta ik voor.”

Richard van der Veen

Projectleider

“De sfeer binnen Dijkxhoorn bouwgroep is hartelijk en gezellig. Men is in voor een lolletje. Daarnaast is het werk ook leuk. Als je nieuwe dingen wilt leren, dan biedt Dijkxhoorn bouwgroep daar ruimte voor. Ze helpen mij mijn ambities waar te maken. Zo heb ik intern geleerd hoe ik de werkvoorbereiding moet doen voor de meubels en ben ik doorgegroeid van de interieur werkplaats naar de werkvoorbereiding.”

Marjolein den Bleker

Werkvoorbereider Meubels

“Het bedrijf geeft ruimte voor ontwikkelingen. Als je iets leuk vindt, dan mag je het ook gaan doen.”

Ton Feller

Werkvoorbereider Interieur werkplaats