WIJ MAKEN RUIMTE VOOR

DE TOEKOMST

Bij Dijkxhoorn bouwgroep maken we ruimte voor de toekomst. Een toekomst waarin we snelle ontwikkelingen zien met betrekking tot digitalisering en automatisering. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt en de jonge instromers moeten we hier snel op in spelen. Dit doen we intern onder andere door het inzetten van nieuwe machines en het implementeren van nieuwe software programma’s en extern door mee te denken met onze klanten en leveranciers. Waar in de keten kan digitalisering of automatisering plaatsvinden en hoe kan Dijkxhoorn bouwgroep daarin ondersteunen?

Daarnaast zet Dijkxhoorn bouwgroep volop in op modulair, circulair en bio-based bouwen. Onze ambitie is om voorloper te zijn op het gebied van innovatie in onze orde van bedrijfsgrootte. Onze innovatie manager houdt zich continu bezig met het verzamelen van kennis en de nieuwste ontwikkelingen en hoe deze bij ons te implementeren. Klik op de onderstaande button en lees daar over welke stappen Dijkxhoorn bouwgroep zet op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

WIJ MAKEN RUIMTE VOOR

DE TOEKOMST

 Bij Dijkxhoorn bouw maken we ruimte voor de toekomst. Een toekomst waarin we snelle ontwikkelingen zien met betrekking tot digitalisering en automatisering. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt en de jonge instromers moeten we hier snel op in spelen.
Dit doen we intern onder andere door het inzetten van nieuwe machines en het implementeren van nieuwe software programma’s en extern door mee te denken met onze klanten en leveranciers. Waar in de keten kan digitalisering of automatisering plaatsvinden en hoe kan Dijkxhoorn bouw daarin ondersteunen?

Daarnaast zet Dijkxhoorn bouw volop in op modulair, circulair en bio-based bouwen. Onze ambitie is om voorloper te zijn op het gebied van innovatie in onze orde van bedrijfsgrootte. Onze innovatie manager houdt zich continu bezig met het verzamelen van kennis en de nieuwste ontwikkelingen en hoe deze bij ons te implementeren. Klik op de onderstaande button en lees daar over welke stappen Dijkxhoorn bouwgroep zet op het gebied van duurzaamheid en innovatie.