HET KANTOOR DIJKXHOORN BOUWGROEP

Welkom bij Dijkxhoorn bouwgroep. Wij zijn een middelgroot aannemingsbedrijf en interieurbouwer gevestigd in Den Haag. Sinds 1957 heeft Dijkxhoorn bouwgroep zich ontwikkeld tot een veelzijdig bouwbedrijf met klanten in de zorg, de zakelijke markt, bij de overheid en onder particulieren. Ons werkgebied concentreert zich voornamelijk in de regio Den Haag – Rotterdam.

DECENNIALANG

Wij maken ruimte; voor onze werknemers, voor onze klanten en voor onze eindgebruikers, zodat we continu alles uit onze renovaties, transformaties, nieuwbouw en interieuroplossingen halen. Altijd met een blik op de toekomst. Al decennialang staat Dijkxhoorn bouwgroep voor kwaliteit, flexibiliteit en duurzame (klant)relaties. Dit doen we met een team van betrokken werknemers. Met elkaar krijgen wij het voor elkaar!

Onder één dak beschikken we bij Dijkxhoorn bouwgroep over diverse vakmensen, technici en een eigen meubelwerkplaats, waardoor we de lijnen kort houden en het team volledig geïntegreerd mee kan lopen in de planning van een (ver)bouwproces.

RUIMTE VOOR DELEN VAN KENNIS

We bieden daarnaast ruimte aan jong professionals, leerlingen en stagiairs, die begeleid en opgeleid worden door onze eigen leermeesters. Scholing en het delen van kennis en ervaring is een belangrijk speerpunt binnen onze organisatie.

Lees op onze website meer over onze projecten, kernwaarden en ervaringen. Of kom langs aan de Zinkwerf in Den Haag waar altijd ruimte is voor een vrijblijvende kennismaking met ons bedrijf.